Басейн и Релакс


Поглезете тялото и душата си!
Иноксов басейн
 

Иноксов басейн


При нас ще намерите единственият по рода си закрит иноксов плувен басейн с размери 25 м х 6.5 м х 1,36 м и температура на водата 29 C. Като допълнение към водната секция има изградено джакузи, в което ще се насладите на релаксиращ воден и въздушен масаж, удобни седалки и терапия с цветове. 

Термална зона
 

Термална зона


На Ваше разположение има финландска сауна, инфраред сауна, парна баня, ледена купа, стая за релакс и масажни помещения.

А в допълнение към парната баня има възможност за избор на 4 вида аромати, които спомагат за освобождаване на дихателните пътища и детоксикация на организма.

Финландска сауна
 

Финландска сауна


Финландската сауна представлява традиционна сауна с горещ въздух, чиято температура достига между 80°C и 110°C. Този вид сауна подпомага за подобряване на общото здравословно състояние на човек - укрепва кръвоносните съдове, спомага за прочистване от токсини, ускорява метаболизма и премахва уморатаз.

Препоръчва се след престоя в горещото помещение да се охладите шоково – със студен душ или посредством ледена купа.

Инфраред сауна
 

Инфраред сауна


Инфраред сауната има по-ниска температура от тази в класическата сауна. Едно от основните й предимства е, че тялото се загрява локално, докато температурата на въздуха остава не по-висока от 50-60 °C, а влажността е ниска.

Така натоварването за сърцето е по-малко, което позволява по-продължителен престой в сауната, сравнено с традиционните сауни. Има висока ефективност при лечение на спортни травми, алергии, екземи и изразен целулит.

Ледена купа
 

Ледена купа


Ледената купата с лед са акцент в релакс центъра и са предпочитана охлаждаща процедура. 

Охлаждането става с помощта на лед на люспи, които се втриват в тялото. Обтриването с лед е процедура за почистване на кожата с ефект на биопилинг, а има и терапевтичен заряд. Тя засилва кръвообращението, подпомага кръвооросяването на крайниците, активира рецепторите и тонизира нервната система, помага за намаляването на отоци.

Класическа парна баня
 

Класическа парна баня


За разлика от сауната, в която климата е горещ и сух, при парната баня температурата е много по-ниска и на въздуха достига до около 40 – 50°С, а влажността на въздуха е 100%. В класическата парна баня едновременното въздействие на топлината и влагата стимулира циркулацията на течностите в тялото и ефективно почиства кожата. Отпускат се мускулите, сухожилията, отслабва болката в ставите. Препоръчва се да се използва 2-3 пъти седмично, с цикли от по 20 минути и последваща охлаждаща процедура.

Масажи
 

Масажи


Масажът лекува душата и тялото. След усилена тренировка или просто за релакс, оставете се в ръцете на професионалистите на NV Sport & Relax за класически масаж или специална терапия. В неповторима и уютна атмосфера масажът ще помогне за справяне с умората и болката, ще повиши тонуса и ще балансира тялото и психиката.

За корпоративни и групови оферти се свържете с нас на sales@nvsportbg.com


 
 
 
NV Tower
NV Tower
NV SPORT & RELAXбул. Г. М. Димитров 59, ет. 2, София 1700, България

Работно време:
Делнични дни - 08:00 - 21:00 часа
Уикенди - 09:00 - 20:00 часа

 
© NV Tower. Всички права запазени.
  Фитнес център
Басейн и Релакс
Реформър и X Body
Групови занимания
Цени
Контакти

График групови занимания
Вход

  BG EN