Пилатес реформър и X Body


РЕФОРМЪР


Пилатес Реформър е система от балансирана комбинация от упражнения за увеличаване на силата и гъвкавостта, които синхронизират тялото, коригират стойката, намаляват стреса и оформят хармонични, издължени мускули без излишна маса. Чрез серия последователни движения, изпълнени с помощта на машина наречена реформър, едновременно се ангажират няколко мускулни групи с подчертана насоченост към укрепване и заякване на централната част на тялото.

Системата е създадена и се развива още от двадесетте години на миналия век, когато Джоузеф Пилатес поставя нейните основни принципи. Сесията с Пилатес Реформър е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи от гледна точка на двигателна култура  и за всяка възраст. Има положителен ефект върху стойката, гъвкавостта, обхвата на движение в ставите, повишава усещането за тялото, облекчава стреса и релаксира цялото тяло и укрепва способността за правилно дишане.  

Ако търсите ново изживяване, упражнения които изискват съзнателна работа на тялото и ума, Пилатес Реформър може да е идеален за вас.      Сесиите се провеждат в индивидуални и групови класове, от квалифицирани и сертифицирани инструктори.
 

XBODY


XBody  е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация (ЕМС). 

С предизвикването на мускулна контракция, ЕМС ви позволява да увеличите естественото съкращаване на мускулите си с 80%, активирайки ги в дълбочина. В рамките на само 20 минути упражнения, 2-3 пъти седмично и с помощта на персонален треньор, можете да получите видими бързи и гарантирани резултати. 

Резултатът е подобен на този от 90-минутна тренировка, с разликата, че няма да се натоварят ставите ви. Калориите, които се изгарят по време на упражненията, са между 200 и 500 калории.

За целта се използва се специален магнитен костюм, който е ергономичен и пасва на всякакъв тип тяло. Той е свързан със софтуер, чиято задача е да съобразява тренировката ви спрямо вашата физическа подготовка и целите ви. Персоналният треньор ще следи за правилното изпълнение на упражненията.
 

 

 

 

 

 

очаквайте скоро...

 

 

 

 


NV Tower
NV Tower
NV SPORT & RELAXбул. Г. М. Димитров 59, ет. 2, София 1700, България

Работно време:
Делнични дни - 08:00 - 21:00 часа
Уикенди - 09:00 - 20:00 часа

 
© NV Tower. Всички права запазени.
  Фитнес център
Басейн и Релакс
Реформър и X Body
Групови занимания
Цени
Контакти

График групови занимания
Вход

  BG EN