Групови занимания


Нестандартни услуги във фитнес индустрията
Спининг
 

Спининг


Спинингът е тренировъчна програма на закрито със специално пригодени за целта колела, която се води от квалифициран инструктор под звуците на динамична музика и специално осветление. Продължава между 45 и 60 минути и представлява комбинация от колоездене и различни серии упражнения за всичките мускулни групи на тялото. Упражненията имат за цел подобряване на кардио-респираторна издръжливост и укрепване мускулатурата, особено в долната част на тялото. NV Sport & Relax разполага с отделна и изцяло оборудвана зала за спининг с колела на световният лидер в областта Technogym. Към тях е закупен и интегриран единствения по рода си софтуер Group Cycle Connect, осигуряващ истинско усещане за колоездене, потапящо съдържание и вдъхновяваща среда, така че ездачите да могат напълно да проследяват, виждат, чуват и усещат плавното и сигурно каране. Group Cycle Connect дава възможност на треньорите да персонализират класовете и динамиката на упражненията за постигане на максимални резултати.

Йога
 

Йога


Йога е древна индийска практика включваща различни движения, медитации и дихателни техники за насърчаване на физическото и психическото благосъстояние на човешкият организъм. Йога практиката обединява физически и умствени дисциплини, които спомагат за намаляване на стреса, тревожността и премахват главоболието. Редовното практикуване на йога доказано регулира високото кръвно налягане и премахва симптомите на безсъние. Йога ефективно се бори с негативното влияние на стреса върху тялото и  мозъка ни, подпомага умствената концентрация при нарушения във фокуса, а също и благоприятно повлиява депресия.

МАТ пилатес
 

МАТ пилатес


Джоузеф Пилатес е пионер във физическия и психичния фитнес. Неговите класически  упражнения са основата, върху която са построени комплексите в  мат пилатеса. Използват се повечето от класическите му упражнения, подредени в  безопасна и интелигентна поредица, в която упражненията плавно се преливат едно в друго.

С мат пилатес  ще увеличите ползата от повечето упражнения, просто като разтягате мускулните групи, които могат да ограничат изпълнението на дадено упражнение. Същевременно с разтягането вие не само подобрявате физическата си форма, но увеличавате и психичната си сила и издръжливост.  

Упражненията на Пилатес ще ви помогнат да заздравите връзката между тяло и дух. Приветстваме ви за усилията да се придвижите до тази точка заедно с квалифициран иснструктор 

Функционални тренировки
 

Функционални тренировки


Функционалните тренировки са едни от най-добрите начини за повишаване ефективността и работоспособността на тялото. Тези тренировки са изключително универсални и се използват както във фитнеса, така и за рехабилитация. При тях се включват специално подбрани упражнения, които симулират натоварването от ежедневните ни занимания, като така тренират мускулите и движенията свързани с тях. Благодарение на това, функционалните упражнения значително могат да намалят риска от травми в ежедневието или спорта.

 

 

Водна гимнастика


Водната гимнастика дава възможност да се приложи кардио и силово трениране във водна среда, което не натоварва ставите и помага за изглаждане на силуета и формите на тялото. Водата създава съпротивление за тялото, което спомага за по-доброто развитие на мускулите, ставите и сухожилията. Водата е 800 пъти по – плътна от въздуха, така че се получава по-ефективна работа с по-малък риск от травми! Водната гимнастика е идеален начин за подобряване работата на сърдечно-съдовата система, координацията и издръжливостта. Водата изглажда линиите на тялото и е прекрасна среда за отпускане.

Съвременен танц


Съвременният танц/ Contemporary dance е стилът, в който няма невъзможни неща.              

Съвременният танц е да се изразяваш свободно и да се движиш извън рамките. Стилът смело взаимства от много различни техники – класически балет, йога, бойни изкуства, акробатика, брейк танц, хип- хоп и други.     

Всеки час започва с класически екзерсиз на земя и среда, който има за цел да загрее и подготви тялото. Диагонали с характерни танцови стъпки и скокове за усъвършенстване на контрола върху върху тялото и техниката и техниката на танцьора. Танцова комбинация, която ще спомогне за развитието на индивидуалните ви качества.
 

Нашият стремеж е да предложим услуги извън стандартите във фитнес индустрията, комбинирани с възможността клиентите ни да разполагат с целия ни набор от услуги под един покрив. 

За корпоративни и групови оферти се свържете с нас на sales@nvsportbg.com


NV Tower
NV Tower
NV SPORT & RELAXбул. Г. М. Димитров 59, ет. 2, София 1700, България

Работно време:
Делнични дни - 08:00 - 21:00 часа
Уикенди - 09:00 - 20:00 часа

 
© NV Tower. Всички права запазени.
  Фитнес център
Басейн и Релакс
Реформър и X Body
Групови занимания
Цени
Контакти

График групови занимания
Вход

  BG EN